Page content

IGMS Groep

IGMS = Innovatief = Gezond = Machinaal Straten.

De IGMS groep is geen doorsnee machinebouwer, en hier maken we dan ook het verschil met onze collega’s.

Uiteraard zijn er producten in de markt die machinaal herbestraten mogelijk maken. Deze machines worden veelal geproduceerd door, of in opdracht van, gerenommeerde machinebouwers of handelaren uit de GWW sector.

Deze mensen krijgen vraag uit de markt en proberen deze door de bril van een handelaar of machinebouwer te beantwoorden. Niets mis mee, en dit brengt ook bruikbare producten.
stenenlegger zeskant tegels 800

Ervaren

De IGMS is de markt. Deze groep bestaat uit zeer ervaren bestratingbedrijven waar op dit moment de 2e of zelfs de 3e generatie de bedrijven leidt.

Deze mensen zijn opgegroeid in het bestratingvak, en hebben alle ontwikkelingen van de afgelopen decennia meegemaakt.

De bedrijven hebben uiteenlopende opdrachtgevers met diverse uitdagingen, zijn beoefenaars van het vak, en voelen zich maatschappelijk verantwoordelijk met het oog op de toekomst.
Gezondere arbeidsomstandigheden, machinaal waar het kan, innovatief en modern, het moet leuk zijn om in de bestratingbranche te werken!

Uit de Praktijk

Dit is een hele andere insteek bij het ontwikkelen van onze machines. De praktijk ontwikkelt en maakt voor de praktijk.

Op dit moment hebben we een Stenenlegger en een Multistrater. Innovatieve hoogwaardige machines, maar hier blijft het niet bij, de IGMS ontwikkeld voortdurend. Niet alleen de machines vinden we belangrijk, maar ook de processen er om heen.

Wij stellen dan ook:

Onze kennis…..Uw resultaat.