Lammert Postma aan het woord
16 december 2015 

Lammert Postma aan het woord

IGMS leden stellen zich voor vandaag Lammert Postma

Lammert Postma, mede eigenaar van Mach.Straat b.v., en mede aandeelhouder van de IGMS verteld in dit interview hoe hij in aanraking is gekomen met de IGMS, en waarom hij zijn schouders eronder heeft gezet.

Mach.Straat b.v.

Naast zijn uitleg over de IGMS, vertelt Lammert Postma ook over het reilen en zeilen bij Mach.Straat b.v. Leuk interview met een vakgenoot over jouw vak.

Machinaal (Her-)straten

Stenenlegger IGMS Interview Lammert PostmaHet gaat hier om het machinaal (her-)straten, Mach.Straat b.v. geeft het al aan in de naam, machinaal staat hoog in het vaandel.

De IGMS ontwikkelt, produceert, verhuurd, en verkoopt Herbestratingsmachines, die ECHT Arbovriendelijk zijn. Lammert Postma neemt je mee achter de schermen van deze bedrijven.

IGMS is Straatmaker

Niet alleen Lammert Postma, maar ook de andere leden van de IGMS zijn straatmakers/aannemersbedrijven, en weten dus precies wat er op de werkvloer speelt. Dit maakt de IGMS een unieke partij tussen de aanbieders van machines en producten voor herbestrating. “Van de Straatmaker voor de Straatmaker”

Lammert Postma aan het woord

Veel plezier bij het bekijken van dit interview:

Over de schrijver
Reactie plaatsen