VMS (Vereniging Modern Straatwerk) moeder van IGMS
08 februari 2016 

VMS (Vereniging Modern Straatwerk) moeder van IGMS

IGMS is ontstaan uit de VMS

Een aantal van de IGMS leden zijn al aan het woord geweest bij hun interview op deze website. Een terugkerende vraag is: “Hoe is je bedrijf in aanraking gekomen met de IGMS?” Het bijbehorende antwoord is steevast hetzelfde….

VMS (Vereniging Modern Straatwerk) is de moeder

Alle leden van de IGMS groep zijn, en waren al lid van de VMS (Vereniging Modern Straatwerk). Begin jaren 2000 zijn er werkgroepen gevormd binnen de VMS (Vereniging Modern Straatwerk) die zich gaan buigen over, vooral, het machinaal herstraten.

IGMS wordt gevormd

Een van deze groepen (huidige IGMS) kwam heel ver met de ontwikkeling van een heuse herbestrating machine. Nu is de VMS (Vereniging Modern Straatwerk) niet een producent, maar een ketenvereniging.

VMS (Vereniging Modern Straatwerk) Moeder van IGMS eerste herbestrating machineDoorgaan

We hebben te maken met een fanatieke groep, die hun zorgvuldig bedacht product daadwerkelijk willen gaan bouwen. Uiteraard weten ze dat de ketenvereniging VMS (Vereniging Modern Straatwerk) dit niet kan faciliteren, dus een eigen initiatief.

Innovatief Gezond Machinaal Straten

De IGMS groep wordt opgericht, 4 bestratingsbedrijven, en een fabrikant van vacuümapparatuur vormen de nieuwe groep. De bestratingsbedrijven geven richting, van de Straatmakers voor de Straatmakers, Onze kennis…..Uw resultaat..

VMS (Vereniging Modern Straatwerk)

VMS (Vereniging Modern Straatwerk) Moeder van IGMS Missie visie november 2015

Klik op de foto om de Missie & visie te downloaden

We promoten op onze website de VMS (Vereniging Modern Straatwerk). Voor onze branche, let wel de totale branche, zijn ze van groot belang. Wij (IGMS) zijn er uit voortgekomen, en de afzonderlijke IGMS leden zijn nog steeds lid.

Ketenvereniging

Het is een ketenvereniging, dat wil zeggen iedereen zit erbij; De aannemersbedrijven, de opdrachtgevers, de architecten en ontwerpers, de betonfabrikanten, en de machinefabrikanten.

Ze krijgen dingen voor elkaar

De eigen Academy Modern Straatwerk (AMS), de BRL 9334 Straatwerk, werkervaringsscan, en noem maar op. Allemaal zaken die de VMS (Vereniging Modern Straatwerk) inmiddels gerealiseerd heeft.

VMS (Vereniging Modern Straatwerk) Moeder van IGMS Brochure BRL 9334 januari 2016

Klik op de foto voor de informatie over de BRL 9334

Waarom aansluiten bij de VMS

We laten hier graag de VMS (Vereniging Modern Straatwerk) zelf antwoord op geven. Klik hier>> en bezoek de website van de VMS. Klik eveneens op de foto’s van de Missie & Visie, en van de BRL 9334. Lees zelf waarom de VMS (Vereniging Modern Straatwerk) absoluut van meerwaarde is voor je bedrijf. Nog geen lid, sluit je aan, en ontwikkel mee aan de vooruitgang van je vak.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen